Returnering
Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere, skal det sendes tilbage til nedenstående adresse. 

Babybus 
Tordenskjoldsgade 6E
9900 Frederikshavn
E-mail: kundeservice@babybus.dk

Varen skal sendes direkte til butikken. Vi modtager ikke returpakker sendt til pakkeboks eller fragtselvskaber der tilbyder levering uden for butikkens åbningstider. 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. 

Uafhentede pakker fra pakkeshop/posthus, der sendes retur til os, pålægges et retur-fragtgegyr på 39kr. Ønskes pakken tilsendt igen tillægges yderligere fragtgebyr af 39kr.

Varen skal være i original emballage, varen må ikke have tegn på slid, pletter eller skader, eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer og røg.
Derudover skal der være mærker på tøjet, da vi ellers ikke kan sælge varen til ny modtager. F.eks. skal sko i deres originale æske igen og tøj skal i deres originale emballage ved retur.

Fortrydelsesret og returnering 
Babybus.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb på kundeservice@babybus.dk. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade eller pakken forsvinder under transporten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Du kan således sagtens prøve tøjet på dit barn, før du beslutter dig og se om den valgte størrelse passer, men ikke tage den i egentlig brug.
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen